Паломницька поїздка учнів недільної школи в Дерманський монастир

OLYMPUS DIGITAL CAMERA26 жовтня  вихованці недільної школи разом зі своїм наставником протоієреєм Олександром відвідали Свято-Троїцький жіночий монастир у селі Дермань. Перед початком паломництва у храмі відбувся молебень. Після  цього кожен з присутніх отримав благословення на подорож.

А ось і Дермань. Монастир стоїть у тиші, величі та красі.  Тут паломники оглянули обитель, приклалися до чудотворних ікон як Казанська ікона Богоматері, ікона Божої Матері “Троєручиця”, написана на Святій Горі Афон, до  благодатних ікон преподобних Іова, ігумена Почаївського, Феодора, князя Острозького, та святого великомученика і цілителя Пантелеімона з часточками їхніх святих мощей, та послухати цікаву розповідь матушки Анастасії про історію та сьогодення Дерманської обителі.

Особливо дітей вразили ікони, які кровоточать та мироточать, а також ікона Божої матері, відбиток якої з’явився на склі. Діти помолились перед святинями, написали записочки за здоров’я своїх рідних. Ми  прогулялися дбайливо доглянутим монастирським подвір`ям та набрали цілющої води.

Повертаючись додому, паломники відвідали джерело Святителя Миколая, що знаходиться в селі Гільча, де поплескалися у цілющій воді джерела та набрали святої води з собою.

 Наші маленькі паломники були сповнені великою кількістю позитивних емоцій та приємних вражень від побаченого, щиро дякували духівнику воскресної школи, отцю Олександру за чудову поїздку.

Оксана Ростиславівна Синицька

вчитель Недільної школи з художньої творчості

Фотографії:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

176 (Копировать)

(48)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *