День знань

Першого вересня у Здолбунівському ВПУ пройшли урочистості з нагоди свята.

    На території закладу у цей день зібрались викладачі, учні та їх батьки на святковій лінійці, присвяченій Дню знань. Особливим та визначальним він став для першокурсників, яких запросили стати частинкою великої дружньої родини Здолбунівського училища. Водночас вони ступили на незвіданий, цікавий, а іноді й нелегкий шлях до пізнання, самостійного життя та реалізації себе як професійного кваліфікованого робітника.

   З побажанням учням цікавого плідного навчання, наполегливості, працьовитості на нелегкому шляху до знань виступив директор Руслан Шевчук.   

    Розділити радість педагогічного та учнівського колективу на свято завітали почесні гості: машиніст-інструктор ВП “Локомотивне депо Здолбунів” Грицюк В.І., відповідальний з технічної експлуатації ВП “Моторвагонне депо Здолбунів” Захарчук А.С. та директор ФСК “Локомотив” Шевченко М.О.

  А настоятель Свято-Катеринівського храму міста Здолбунів, протоієрей Олександр Єгоров провів святковий молебень й  Богослужіння та благословив  учнівський та педагогічний колективи на успішний 2015-2016 навчальний рік.

   Музичним подарунком для всіх стали  номери у виконанні керівників та учасників художніх колективів.

   Після закінчення урочистостей класні керівники та майстри в/н у всіх навчальних групах провели перший урок на тему: «З Україною в серці».

zplzt.com 

(76)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *