Захоплююча поїздка – подарунок учням недільної школи

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЛіто, літечко! Тепленько, сонячно, казково! Така благодать на землі, коли приходить чарівне літо. Теплі промені яскравого сонечка зігрівають навколишній світ. А ще влітку є найдовші канікули. Всі діти з нетерпінням їх чекають. Розпочалися літні канікули і в нашій недільній школі. А як нагороду за навчання діти отримали поїздку до Городоцького Свято-Миколаївського монастиря та у Рівненський зоопарк.

Поїздка розпочалася з молебну.  Як годиться православним діткам всі разом перед поїздкою помолились, попросили у Господа, щоб нас охороняв під час подорожі. Батюшка покропив всіх водою і благословив у дорогу.

Поряд з містом Рівне, розташований   Городоцький Свято-Миколаївський жіночий монастир, історія котрого налічує 500 років. Дуже цікаву і пізнавальну екскурсію монастирем провела  насельниця обителі – монахиня Єлевферія. Діти приклалися до святинь монастиря: шанованого списку Козельщанської ікони Божої Матері, ікони Миколая Чудотворця, повторили молитву до Богородиці, написали записочки за здоров’я своїх рідних.

Продовженням подорожі став рівненськй зоопарк. Багато дітлахів уперше мали змогу зблизька побачити таку кількість екзотичних тварин. Тут і верблюди, і леви, леопарди, носухи, лемури, багато цікавих птахів та рептилій. Більшість із дітей раніше бачили цих тварин лише по телевізору.

Трішки почастували смачненьким овечок, кіз, верблюдів, коней, поні – все це викликало море позитивних емоцій у всіх. Найбільшу увагу привернули гірські баранчики, що тягнулися до дитячих рук та мавпочки, які так уміло розгортали цукерки. Різні тварини люб’язно позували для фото. Радість спілкування з тваринами залишиться надовго. Діти були  надзвичайними:  у них стільки віри, радощів та енергії, що здавалося вони  не відчувають втоми.

Ми зробили багато фотознімків на згадку про нашу подорож. Діти розійшлись по домівках задоволені та переповнені прекрасними враженнями.

Поїздка  стала набуттям невичерпної енергії та мрії на майбутні подорожі.

Сподіваємося що в наступному році наші учні продовжать навчання в Недільній школі, будуть надалі вивчати заповіді Божі і виконувати їх.

За цікаву і захоплюючу подорож учні та батьки щиро дякують своєму духовному наставнику отцю Олександру.

                                                               Синицька Оксана – вчитель недільної школи

aikatepina.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(156)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *