Попрощалися з рідним училищем!

article291 26 червня в училищі пройшли урочистості з нагоди закінчення навчального року.

У цей гарний літній ранок на території закладу зібралися педагоги, учні та батьки, аби провести  випускників у доросле життя. А їх цьогоріч — близько двохсот: усміхнених, молодих, гордих, юних залізничників та будівельників. Це група №2 “Слюсар з ремонту рухомого складу”, група №3 “Оглядач вагонів. Оглядач-ремонтник вагонів”, група №7 “Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник”, група №14 “Провідник пасажирського вагона”, група №16 “Складач поїздів” та група №17 “Монтер колії. Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів”.   Позаду у всіх них хвилюючий останній екзамен та захист дипломних робіт, а попереду — безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів.

Привітати випускників прийшли і почесні гості: голова Здолбунівської районної ради Тимощук Василь Олексійович, заступник голови Здолбунівської РДА Орлов Микола Вікторович, начальник ВП “Моторвагонне депо Здолбунів” Волосик Сергій Іванович, машиніст-інструктор ВП “Локомотивне депо Здолбунів” Грицюк Василь Іванович та директор ФСК “Локомотив” Шевченко Микола Олександрович.

Протоієрей отець Олександр Єгоров, настоятель Свято-Катеринівського храму міста Здолбунів, відслужив подячний молебень по закінченню навчання та благословив випускників у добру путь.

Винуватців свята поздоровив і заступник директора училища з  НВЧ Павлюк Микола Васильович, побажавши молодим фахівцям творчих і професійних злетів й успіхів у всіх починаннях. Принагідно було вручено відзнаки кращим спортсменам минулого року та переможцям обласних конкурсів.

Музичні вітання в дарунок усім випускникам пролунали від учасників ГЕП “Мереживо” та гурту барабанщиць “Ритми планети”.

Та і самим випускникам було що сказати своїм педагогам. Випускник — голова РУС Дмитро Мосійчук подякував адміністрації та педагогічному колективу навчального закладу за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, доброту і щедрість душі, адже саме викладачі, майстри, класні керівники, які щодня віддавали учням найдорожче – свій час, увагу і мудрість, не раз заміняли батьків у хвилини успіхів і невдач, були порадниками і друзями. Тому у цей день всіх випускників переповнює сум від розлуки з рідним училищем і радість від зустрічі з майбутнім.

Хай їм щастить !!!

zplzt.com

 

(45)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *