В цілім світі торжество – ми святкуємо Різдво

OLYMPUS DIGITAL CAMERAУ тиху, святу і Благословенну ніч багато років тому Ангели сповістили світу: «Слава у вишніх Богу, і на землі мир, в людях благовоління». Цій пісні радісно вторила земля, радіючи довгоочікуваному приходу Спасителя. У Вифлеємському вертепі народилося Богонемовля. І звістка про Різдво Господа нашого Ісуса Христа стала невичерпним джерелом радості, натхнення і миру, вона знову і знову звучить у наших серцях.

Хто б ще краще прославив Христа, як не наші діти? Чисті серця дійсно можуть сьогодні безмежно славословити Бога. Дивлячись на цих ангелят, серце наповнюється радістю і торжеством!
А як же діляться своїм щастям діти? Звичайно, через спів! А коли йде мова про колядки, то щирі і теплі дитячі посмішки та сяючі очі гарантовано!

8 січня 2015 року учні недільної школи при Свято-Катеринівському храмі м.Здолбунів подарували цікаву виставу. Дійство супроводжувалося теплими побажаннями та дуже ніжним, чуйним співом про народження маленького Ісуса Христа та вітали усіх присутніх бажаючи добра і щастя кожному у новому році. Завдяки своїй щирості, дитячі серця подарували прихожанам любов та позитивні емоції. Під час виступу розкрився талант нашої маленької “зірочки” чотирирічної Анічки Троян,  яка співом колядки “Святая Варвара”   викликала щиру радість у наших прихожан.     За українською традицією колядники отримують дяку за спів від господарів у вигляді смачного дарунка. І сьогоднішній виступ не обминула щедрість та гостинність настоятеля храму о.Олександра. Закінчилось свято врученням новорічних подарунків, як для учасників концерту, так і для усіх присутніх у залі діток.

Саме так, з усмішкою на вустах різдвяне диво подарувало ще один незабутній день вражень, співу та вітань. Нехай в кожному серці панує свято і збувається все, що сьогодні просили в Господа, адже це сказано дитячими вустами!

Викладач Недільної  школи з художньої творчості: Синицька Оксана Ростиславівна

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(573)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *